Tuotteet

Alumiini- ja teräsovet

Alumiini-ja teräsovet ovat kestävä vaihtoehto tilojen ulko- ja sisävälioviksi sekä osastoiviksi EI 30 ja EI60 palo-oviksi. Teemme SAPA, Janisol Jansen ja Schüco ovia, käyttötarkoituksen ja kohteen vaatimuksien mukaan.  Alumiiniovia valmistamme myös taitto-, liuku- ja nostoliukuovina.

Parveke- ja porraskaiteet

Teemme myös parveke- ja porraskaiteita. Materiaaleina voidaan käyttää alumiinia, terästä ja RST:tä. Kaiteet voivat olla myös lasi- tai pinnakaiteita ja kaikki kaiteet voidaan varustella puukäsijohtein, verhousmateriaalein ja tarvittavin kiinnitysmekanismein asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Alumiini- ja teräsikkunat

Valmistamme SAPA, Jansen Janisol ja Schüco järjestelmien alumiini- ja teräsikkunoita julkisiin kohteisiin sekä yksityisille rakentajille. Toimitamme ikkunoita rakennuskohteen koosta riippumatta; ikkunoitamme löytyy niin Hotelli Crowne Plaza Helsingistä kuin yksittäisistä omakotitaloista.

Savunpoistoikkunat

Toimitamme rakennusmääräysten mukaiset, CE merkityt savunpoistoikkunat ja automaattiset avausjärjestelmät.

Julkisivulasiseinät ja lasikatot

Alumiini- ja teräsrakenteet mahdollistavat monipuoliset toteutusmahdollisuudet julkisivuissa ja lasikatoissa. Alumiinirakenteiden etuna on vahva rakenne ja pitkäikäisyys. Teemme suuret julkisivut lasi-teräsrakenteisena arkkitehtien suunnitelmien mukaisesti.

Muut mittatilaustuotteet

Valmistamme myös mittatilaustyönä haastavia ja erikoissuunnittelua vaativia tuotteita, aina portaista, vetimistä tilataideteoksiin.

Parvekelasitukset

Toimitamme myös parvekelasituksia. Parvekelasitus on puitteeton kevyesti liukuva, huoltovapaa ja tukevarakenteinen lasitusjärjestelmä. Toimitamme parvekelasituksia vain projektikohteisiin.